Blog

Gebze Kombi Tamir Ve Bakım Servisi

Gebze Kombi Tamircisi – 0538 469 07 30

Gebze KOMBİ bakımı petek temizliği Kocaeli,KOMBİ bakımı petek yıkama,KOMBİ ve radyatör bakımı,
Gebze KOMBİ bakım ustası,KOMBİ petek bakımı servisi,Petek temizleme,KOMBİ bakım temizliği,
Gebze KOMBİ tamiri tel,KOMBİ tamir ücreti, en yakın KOMBİ servisi,KOMBİ teknik servis,
Gebze KOMBİ motoru tamiri, KOMBİ anakart tamiri yapanlar,KOMBİ pompa tamiri,ışık yanmıyor,
Gebze KOMBİ petek tamiri, KOMBİ regülatör tamiri,KOMBİ regülatör tamircisi,
Gebze KOMBİ radyatör tamiri,KOMBİ radyatör tamircileri, KOMBİ Çalışıyor Isıtmıyor,
Gebze KOMBİ tamir Servisleri, KOMBİ üç yollu vana tamiri,KOMBİ prosestat tamiri,
Gebze KOMBİ termostat tamiri,Sıcak Su Akmaya Başladığında Radyatörler Aşırı Isınıyor,
Gebze Uygun fiyata KOMBİ servisi, Hermetik KOMBİ bacalı KOMBİ, Yoğuşmalı KOMBİ servisi,
Gebze KOMBİ ısınma sorunları,KOMBİ ateşleme sorunları, KOMBİ baca sorunu,KOMBİ bakım Ücreti,
Gebze KOMBİ basınç sorunu,KOMBİ bar sorunu,KOMBİ donma sorunu,KOMBİ gaz sorunu,
Gebze KOMBİ gaz valfi tamiri,KOMBİ emniyet ventili tamiri,KOMBİ iyonizasyon sorunu,
Gebze KOMBİ resetleme sorunu,KOMBİ sirkülasyon sorunu,KOMBİ sıcak su sorunları,
Gebze KOMBİ topraklama sorunu,KOMBİ termostat sorunu,KOMBİ genleşme tankı sorunları,
Gebze KOMBİ voltaj sorunu,KOMBİ brülör arızası,KOMBİ gaz arızası,KOMBİ Patlama Sesiyle Yanıyor,
Gebze KOMBİ gösterge arızası,KOMBİ parça değiştirilmesi,KOMBİ bakımı,KOMBİ İçinden Su Damlatıyor,
Gebze KOMBİ hava arızası,KOMBİ havalandırma arızası,Peteklerin Üst Kısmı Sıcak Alt Ksmı Soğuk,
Gebze Petekler ısınmıyor,KOMBİ su ısıtmıyor,KOMBİ iyonizasyon arızası,KOMBİ motor arızası,
Gebze KOMBİ manometre,potansiyometre arızası,KOMBİ fan motoru arızaları,KOMBİ petek arızaları,
Gebze KOMBİ röle arızası,KOMBİ türbin arızası,KOMBİ termik arızası,KOMBİ vantilatör arızası,
Gebze KOMBİ valf arızası,KOMBİ voltaj arızası,KOMBİ ısınmıyor,KOMBİ su akıtıyor,
Gebze KOMBİ çalışmıyor,KOMBİ hata veriyor,petek temizliği,KOMBİ bakım,KOMBİ yedek parça,
Gebze Petekler ısıtmıyor,KOMBİ arıza kodu veriyor çalışmıyor,KOMBİnin ışıkları yanıyor çalışmıyor,
Gebze KOMBİ’nin ibresi yükseliyor,sıcak suyu açtığımda Petekler ısınıyor,Peteklerim ısınmıyor,

Gebze Demirdöküm Kalisto Kombi Servisi

ÖZ ANADOLU TEKNİK Gebze Demirdöküm Kalisto Kombi Servisi Kalisto Kombi Servisi olarak Darıca nin tüm mahallelerine hafta içi ve hafta sonu olmakla beraber 7 gün 24 saat kesintisiz olarak kombi servisi hizmeti sunuyoruz. Gebze Demirdöküm kombi kullanıcılarına daha iyi hizmet vermek adına konusunda uzman olan teknik ekibimiz çağrı merkezimizden gelen müşteri bilgilerini alarak aynı gün içerisinde müşterilerimizi ziyaret etmektedirler. Gebze Kalisto Kombi Servisi olarak Gebze bölgesine bakan teknisyenlerimiz gün içerisinde müşterilerimizi arayarak müsait olup olmadıklarını öğrenerek daha iyi bir hizmet sunmak adına ev veya iş yeri ziyaretlerinde bulunurlar. Müşterilerimize daha iyi bir hizmet vermek adına kombinin bakımı ve onarımı yapıldıktan sonra müşterilerimize genel bilgilendirme ve kombinin performansı hakkında geniş çaplı bilgi aktarırlar. güler yüzlü uzman kadromuzla birlikte asıl önceliğimiz müşterimizin memnuniyetidir. Kombinizin bakımı ve arızası için çağrı merkezimizden randevu alarak sizlerde bu üstün özelliklerde servis hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Donma, yangın, yıldırım sonucu hasarlar, yükleme, boşaltırken sevkiyat niteliğinde arızalar. Yanlış yakıt kullanılması, Voltaj düşüklüğü, en önemlisi de topraksız priz kullanılması, hatalı elektrik tesisatı garanti kapsamı dışındadır. Gebze Kombi Servisi güvence süresi Kombi Tamirinden itibaren 1 sene belirlemiştir. Garanti süresi içinde arızalanma niteliğinde onarım süresi garanti süresine eklenir. Garanti süresi içinde gerek araç-gereç ve işçilik, gerekse montaj hatalarından dolayı arızalanması halinde işçilik gideri yapılır. Teslim tarihinden itibaren güvence süresi arasında kalmak kaydı ile 1 sene arasında düzenleyeceği raporla tamirin olmayacağı belirlenmesinde ücretsiz değiştirme yapılmaktadır. Malın kullanım kılavuzunda yer edinen hususlara aykırı kullanılmasından çıkan arızalar güvence kapsamında olmamakta Tüketiciden işçilik yada benzeri ücret istek edilemez. Tamir işlemi bitince servisten hizmet protokolünün katılımına, ihtiyaç olan teknik bilgilerin verilmesine ve Hizmet belgesinin mutlak alınması icap eder. Aksi takdirde tüketici mağdur olur.

Gebze Demirdöküm Kombi Servisi

Barış Mahallesi Kombi Petek Temizleme

Öz Anadolu Teknik Gebze Barış Mahallesi Tesisat Petek Temizliği _05384690730 Gebze Barış Petek temizliği servisimiz özel ilaç ve kimyasallarla temizlenerek, içlerinde sıvı akışını daha düzenli hale getirebilen bu yöntemle de verimi büyük oranda arttırabilen bir uygulamadır.
Petekleri içlerinde zamanla meydana gelebilecek paslanma, balçıklaşma ve sıklıkla karşılaşılan kireçlenme gibi sorunlara karşı özel ilaçlı karışımlar ve kimyasallar ile yılda bir kere temizlenmelidir.
Temizleme işinde kullanılan yöntemler verimi arttırmak amacıyla veya sistemlerin ömrünün uzatılması için sıklıkla kullanılması gerekmektedir. Petek temizliği yapılan dairelerde yakıt tasarrufunda ve ısıtma da %20 varan artışlara yardımcı olur. Petek, Tesisat, Kombi, temizliği ve bakımı en az  2 yılda bir yapılması şarttır. Gebze Petek temizleme servisimiz yaptığı tüm işlemlerde 1 yıl garanti kapsamı altında hizmet vermektedir.
Siz değerli müşterilerimiz için her tür problemlerinizde 7/24 hizmetinizdeyiz.

Gebze Barış Tesisat Petek Temizliği ve Kombi Servisi


05384690730 

MARKALAR

Gebze Kombi Servisi Hakkında

ÖZ ANADOLU TEKNİK ÇAYIROVA Klima ve kombi servisi kurulduğu günden bu yana müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştıran ve zenginleştiren kaliteli hizmetler sunmayı kendine ilke edinmiştir.Müşteri memnuniyeti ve çevreye duyarlılık anlayışıyla hareket eden şirketimiz,başarısının sırrını “Kaliteli hizmet,üstün iş gücü ve etkili servis hizmetleri” şeklinde tanımlamaktadır.

Bugün bulunduğumuz hizmet sektöründe müşterilerimiz ile ilişkilerimiz hizmetle birlikte sona ermez aksine hizmet sonrası koşulsuz müşteri memnuniyeti modelimizi standart hale gelmiştir.

ÖZ ANADOLU TEKNİK GEBZE Klima Ve Kombi Servisi olarak hizmet verdiğimiz tüm markalarımız müşteri istek ve önerilerinin müşteri profili ayrımı yapılmaksızın her kanaldan (çağrı merkezi,e-posta,whatsApp’tan) değerlendirildiği ve süreçlerin sürekli kontrol edilerek iyileştirildiği mükemmel müşteri deneyimini yaşatmayı ana ilke olarak kabul etmiş müşteri odaklı bir yaklaşımı benimsemekteyiz.

Kombi Mevsimi Geldi: Kombi Bakımı Ne Zaman Yapılmalı?

Havalar soğumaya başladı, bir an önce kapalı bir alana girip ısınma ihtiyacını karşılama zamanı geldi! Evet, bu aynı zamanda yaşam alanlarınızı ısıtmak için yardım aldığınız kombilerin de açılacağı anlamına geliyor. Peki, kombi bakımını ve kombi temizliğini yaptırdınız mı? Aksatmamanız gereken bu konu hakkında ihtiyacınız olan önemli detayları şimdi sıralamaya başlıyoruz!

Kombi Bakımı Neden Önemlidir? Kombi Bakımı Yapılmazsa Ne Olur?

Aklınızda “Kombi bakımı gerekli mi?” gibi bir soru oluşabilir. O yüzden öncelikle bu soruya yanıt vererek kombi bakımının niçin bu kadar önemli olduğunu açıklığa kavuşturmak sağlıklı olacaktır.

Araç kullanırken kapıyı kapatmadan yolculuk yapar mısınız ya da giriş katta bulunan, hiçbir koruması olmayan evinizin pencerelerini açıp uyur musunuz? Elbette bunları yapmazsınız! Çünkü güvenli değildir. Evde kombi bakımı yaptırmak da güvenliğiniz açısından işte bu kadar önemli. Kış aylarında yaktığınız kombinizin herhangi bir teknik sorunu varsa maddi-manevi pek çok zarara açık hale gelebilirsiniz. Bakımlar düzenli olarak yapıldığında ise bu gibi risklerle karşı karşıya kalma ihtimalini en aza indirebilirsiniz.

Güvenliğin yanı sıra kombinin yüksek performans sergileyebilmesi ve bu sayede enerji tasarrufu yapmanıza katkı sağlayabilmesi için de bakım olmazsa olmaz! Bakım ve temizlik aşamaları gerçekleştirildikten sonra hasarlı bölümler onarılabilir ya da gerekli ayarlar bakım sayesinde yapılabilir.

Kombi Bakımı Nasıl Yapılır?

Kombi kontrolünde cihazınızın parçalarının yanı sıra cihazın bağlantılı olduğu farklı araçlar da kontrol edilir. 

  • Kombiyi açtığınızda ısınan su, tesisat sayesinde radyatörlere ulaşır ve radyatörler yaşam alanı sıcaklığının yükselmesini sağlar. Yani radyatörde ya da tesisatta var olabilecek bir sorun, kombinizin görevini yerine getirmesini engelleyebilir. Bu nedenle öncelikle kombi açıldığında peteklerin ne kadar ısındığı, sıcak su ısısı gibi detaylar kontrol edilir.
  • Kombinin su sızdırıp sızdırmadığı kontrol edilir. “Belki de Servis Çağırmanız Gerekmez: Kombi Arızaları ve Çözümleri” yazımızda bahsettiğimiz gib, kombinin su sızdırmasının nedeni; su basıncının yüksek olması, tesisattaki bir sorun ya da su doldurma vanası veya genleşme tankındaki bir arıza olabilir. Eğer cihazda onarılması gereken bir sorun varsa tamir edilmesi gerekir.
  • Bu kontroller sonrasında kombinin içindeki tozlar temizlenir.
  • Kombi elektrik ile çalışan bir cihaz olduğu için elektrik bağlantılarının sorunsuz olması da oldukça önemlidir. Cihazın çalışmasını aksatacak bir durum söz konusu ise kombinin tamir edilmesi gerekebilir.
  • Kombilerin gaz çıkışında bulunan doğal gaz emisyon filtrelerinin temizlenmesi de tasarruf ve güvenlik açısından oldukça önemli. Fakat bu bakımın kombi servisi ya da uzmanlar tarafından gerçekleştirilmesine özen göstermelisiniz.
  • Kombinin su basıncı kontrol edilip gerekli ise ideal dereceye (1,5-2 bar) ayarlanır.

Ayrıca rutin kombi temizliği ve bakımının uzmanlar tarafından yapılmasının güvenliğiniz açısından oldukça önemli olduğunu not düşmekte fayda var.

 

Kombi Bakımı Ne Zaman Yapılır?

Kombi bakımı için net bir zaman olmasa da kombilerin kış konumunu yani radyatörlerinizi açmadan önce kombi bakımının yapılması sağlıklı olacaktır. Yaz sonu ya da sonbaharda havalar tam soğumadan kombi bakımınızı yaptırabilirsiniz. Bu sayede kış soğuğunda kombinizin arızalanma ihtimaline karşı önleminizi alabilirsiniz.

Aman Radyatörlerin Bakımını Unutmayın!

Kombi peteği olarak da bilinen radyatörlerin bakımını aksatmak, kombinizin ısıtma performansını doğrudan etkileyebilir. Bu nedenle radyatörlerin havasını almak ve iç-dış temizlik gibi unsurları barındıran petek bakımını da ihmal etmemelisiniz. Bunun için dilerseniz tesisat uzmanlarından yardım alabilir, dilerseniz de gerekli olan bakım ve temizlik işlemlerini “Isı Tasarrufunda O da Söz Sahibi: Radyatör Bakımı Nasıl Yapılır?” yazımızdan yararlanarak kendiniz yapabilirsiniz.

Her yıl yetkili bir kuruluşa düzenli olarak kombi bakımınızı yaptırarak daha güvenli ve tasarruflu bir kış geçirebilirsiniz! Bu arada tasarruf demişken; kış aylarında bütçe dağılımınızı etkileyen bir unsur olan doğal gaz tüketiminde tasarrufa gitmek de #güzelfikir!

Gebze Kombi Servisi – Gebze Kombi Tamircisi – Gebze Kombi Bakım Ustası

Gebze Bosch Kombi Servisi

Öz Anadolu Teknik – Özel Kombi Beyaz Eşya – Klima Tamir Ve Bakım Servisi

Kombi servisi Kocaeli , her marka Kombi bakım TAMIR servisi ,gebze Baymak servisi, demirdokum Kombi servisi, Vaillant Kombi tamiri servisi, ECA Kombi servisi gebeze, ALARKO kombi SERVISI, buzdolap servisi, Buderus Kombi servisi denizli, ARCELIK SERVISI gebze, Ariston Kombi servisi denizli, falke Kombi servisi denizli, lambert Kombi servisi gebze, immergaz Kombi servisi gebze, beko Kombi servisi denizli, bosch Kombi servisi gebze, baylan kombi servisi gebze, warmhaus Kombi servisi gebze, doğalgaz ariza tespiti gebze, su arızas

Fiarmamız Kocaeli İlinin Gebze ilçesinde, yer almaktadır. Klima – Kombi Beyaz Eşya kategorisinde faaliyet gösteren mekana (0538) 469 07 30 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Öz Anadolu Teknik isimli facebook sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Gebze Bosch Özel Kombi Servisi, Bosch Tamircisi

Denizli Merkez Vaillant Bayi Alp Makina, kombi, vaillant yetkili servis, kombi vaillant yetkili bayi, kombi Vaillant, kombi fiyatları, kombiler, kombi servisi, doğalgaz tesisatı, kombi fiyat, kombi sistemleri Vaillant, Vaillant kombi fiyatları

Gebze Demirdöküm Kombi Servisi

Kombi servisi Kocaeli , her marka Kombi bakım TAMIR servisi ,gebze Baymak servisi, demirdokum Kombi servisi, Vaillant Kombi tamiri servisi, ECA Kombi servisi gebeze, ALARKO kombi SERVISI, buzdolap servisi, Buderus Kombi servisi denizli, ARCELIK SERVISI gebze, Ariston Kombi servisi denizli, falke Kombi servisi denizli, lambert Kombi servisi gebze, immergaz Kombi servisi gebze, beko Kombi servisi denizli, bosch Kombi servisi gebze, baylan kombi servisi gebze, warmhaus Kombi servisi gebze, doğalgaz ariza tespiti gebze, su arızas

Gebze Protherm Kombi Servisi

Kombi servisi Kocaeli , her marka Kombi bakım TAMIR servisi ,gebze Baymak servisi, demirdokum Kombi servisi, Vaillant Kombi tamiri servisi, ECA Kombi servisi gebeze, ALARKO kombi SERVISI, buzdolap servisi, Buderus Kombi servisi denizli, ARCELIK SERVISI gebze, Ariston Kombi servisi denizli, falke Kombi servisi denizli, lambert Kombi servisi gebze, immergaz Kombi servisi gebze, beko Kombi servisi denizli, bosch Kombi servisi gebze, baylan kombi servisi gebze, warmhaus Kombi servisi gebze, doğalgaz ariza tespiti gebze, su arızas

Gebze Arçelik Kombi Servisi

Kombi servisi Kocaeli , her marka Kombi bakım TAMIR servisi ,gebze Baymak servisi, demirdokum Kombi servisi, Vaillant Kombi tamiri servisi, ECA Kombi servisi gebeze, ALARKO kombi SERVISI, buzdolap servisi, Buderus Kombi servisi denizli, ARCELIK SERVISI gebze, Ariston Kombi servisi denizli, falke Kombi servisi denizli, lambert Kombi servisi gebze, immergaz Kombi servisi gebze, beko Kombi servisi denizli, bosch Kombi servisi gebze, baylan kombi servisi gebze, warmhaus Kombi servisi gebze, doğalgaz ariza tespiti gebze, su arızas

Gebze Baymak Kombi Servisi

Gebze Baymak Kombi Servisi
Gebze Baymak Kombi petek temizleme
Gebze Baymak Kombi Tamircisi
Gebze Baymak Kombi Ustası
Gebze Baymak Kombi Yedek Parça
Gebze Baymak Kombi Servisi

Kombi servisi Kocaeli , her marka Kombi bakım TAMIR servisi ,gebze Baymak servisi, demirdokum Kombi servisi, Vaillant Kombi tamiri servisi, ECA Kombi servisi gebeze, ALARKO kombi SERVISI, buzdolap servisi, Buderus Kombi servisi denizli, ARCELIK SERVISI gebze, Ariston Kombi servisi denizli, falke Kombi servisi denizli, lambert Kombi servisi gebze, immergaz Kombi servisi gebze, beko Kombi servisi denizli, bosch Kombi servisi gebze, baylan kombi servisi gebze, warmhaus Kombi servisi gebze, doğalgaz ariza tespiti gebze, su arızas

error: Content is protected !!
Call Now ButtonUstayı Ara
deneme bonusu casino deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler